CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

joi, 2 aprilie 2009

Preludiul este o sarbatoare a simturilor

Jocul amoros cu iubire, transfigurare si continenta sexuala conduce cu uşurinţă la un veritabil extaz spiritual, aflat la îndemâna oricărei persoane mature care ste înclinată deopotrivă spre senzualitate şi aventură.

În ultimele decenii, sexologii au pus accentul îndeosebi pe atingerea marelui O. Forţând însă atingerea cu orice preţ a orgasmului, s-a neglijat faptul că atenţia fiinţei nu mai este în asemenea momente focalizată asupra senzaţiei de plăcere pură. Omul modern a devenit atât de avid de atingerea punctului culminant, încât percepţiile sale senzoriale s-au diminuat. Mintea umană se hrăneşte însă prin stimularea tuturor celor cinci simţuri. (...)

Cum pot fi satisfăcute femeile

Preludiul trebuie făcut fără grabă, durând de la circa 30 de minute şi până la câteva ore, în funcţie de circumstanţe. Iată trei fraze magice cu care puteţi ajuta orice femeie să se relaxeze şi să-şi amplifice senzaţiile de plăcere:

1. Avem o grămadă de timp la dispoziţie.
2. Ador să te fac fericită.
3. Spune-mi ce preferi să fac în continuare.


Preludiul este un proces care vă poate ajuta să vă cunoaşteţi mai bine iubitul. şi cu cât ştiţi mai multe unul despre celălalt, cu atât mai multe nuanţe va căpăta iubirea dvs, pentru el/ea. Fără să ne cunoaştem pe noi înşine şi lumea interioară a iubitului nostru, nu vom putea niciodată să fim fericiţi împreună cu el.

Preludiul este o sărbătoare a simţurilor. Femeile au susţinut dintotdeauna că preferă bărbaţii care le acordă timp. Ele ştiu că timpul conduce la încredere reciprocă şi sporeşte satisfacţia celor doi iubiţi. Atunci când te simţi în largul tău cu o altă persoană, dispar anxietăţile şi ai suficientă libertate pentru a explora necunoscutul. (...)

Numai pentru femei

Atunci când vă atingeţi trupul, fiţi pe deplin conştientă de faptul că acesta reprezintă o minune a naturii. Observaţi diferenţa între masculinitatea bărbatului şi propria dumneavoastră feminitate. Plimbaţi-vă mâinile peste tot trupul lui. Nu evitaţi şi nu omiteţi nici o zonă. Exploraţi fiecare por, fiecare fir de păr şi fiecare formă a corpului iubitului dvs. şi invitaţi-l să facă la fel.

Treziţi-vă din punct de vedere sexual printr-o participare mai conştientă la jocul erotic. Un îndrăgostit care studiază în mod conştient excentricităţile şi nevoile speciale ale iubitului/iubitei sale îi devine curând indispensabil acestuia/acesteia, căci nimeni altcineva nu va şti atât de deplin ca şi el cum să îşi satisfacă iubitul. (...)

Importanţa de a-ţi arăta sentimentele

Cel care stăpâneşte arta şi tehnicile unui preludiu prelungit şi senzual nu-şi va pierde niciodată iubita (şi invers). Orice bărbat simte nevoia să ştie că este dorit, la fel cum orice femeie simte dorinţa să ştie că este atrăgătoare din punct de vedere sexual.

(...) Preludiul trebuie prelungit atât de mult, încât celălalt să ajungă aproape să ne implore să îi permitem orgasmul. Nu vă grăbiţi însă niciodată în acest sens. Acordaţi-vă o seară sau o noapte întreagă de fericire (mai ales dacă nu trebuie să vă treziţi devreme a doua zi). Preludiul nu este o simplă activitate fizică. Marea artă constă în a vă implica deopotrivă mental şi emoţional atunci când faceţi dragoste.

Chiar şi cea mai apatică relaţie poate fi reînsufleţită dacă ştiţi să folosiţi ingredientele cele mai potrivite: si mai multa iubire, transfigurare, continenta amoroasa. Odată ce începeţi să gătiţi după propria dvs. reţetă, veţi descoperi că cel mai bun iubit este exact cel cu care vă aflaţi în prezent. Jocul amoros cu iubire si continenta sexuala nu este doar apanajul noutăţii. Dragostea încinsă este chiar mai picantă dacă îi adaugi condimentele necesare şi o laşi să fiarbă înăbuşit atât cât cât este necesar pentru ca amestecul să se omogenizeze.
sursa: fragment preluat din cartea "100 de metode pentru a ne face viata sexuala extraordinar de fericita". Rachel Copeland, Editura Deceneu

0 Comments:

Post a Comment