CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

joi, 2 aprilie 2009

Codul secret al continentei amoroase

Ce este continenţa amoroasă? Enigma supremă a erosului, ultima frontieră a sexualităţii. O metodă orientală străveche, mereu actuală, mereu provocatoare.

Te ajută să explorezi un nou tip de orgasm, te conduce pe o culme a plăcerii unde nu există limită de timp.

Continenţa amoroasă, realizată cu iubire şi transfigurare, vă învaţă pe tine şi pe iubitul tău să separaţi ejacularea de orgasm. Ce înseamnă asta? Controlaţi amândoi energia sexuală colosală, renunţaţi la explozia ejaculării, iar orgasmul vostru trece de la cele 3-5 secunde banale de plăcere la zeci de minute de fericire care depăşeşte imaginaţia.

Pentru tine este uşor. Cam 80% dintre femei practică spontan continenţa sexuală, în timp ce fac dragoste. Rămâne ca şi iubitul tău să exerseze şi să atingă măiestria. De ce este mai bun orgasmul fără ejaculare? Pentru simplul fapt că nu este doar unul, ci este multiplu şi are avantaje unice.

Cauţi o metodă contraceptivă naturală, fără riscuri de creştere în greutate şi dezechilibre hormonale? Continenţa sexuală te scuteşte de griji pentru o sarcină nedorită.

Gata cu crizele de bulimie datorate frustrărilor, gata cu obsesivele cure de slăbire! Continenţa sexuală îţi armonizează rapid corpul şi tonifică muşchii abdominali. Previne apariţia celulitei şi îţi sculptează irezistibil formele, dezvăluindu-ţi valoarea vitalităţii.

Îţi doreşti sâni fermi şi decolteuri generoase? Convinge-l pe iubitul tău să practicaţi continenţa sexuală.

Ai vrea să opreşti ceasul biologic şi să te menţii cât mai tânără mereu? Continenţa sexuală face adevărate minuni.

Orgasmul multiplu datorat continenţei sexuale produce transformări senzaţionale: îţi păstrezi apetitul erotic şi faci dragoste până la vârste înaintate. Dorinţa, starea de atracţie şi împlinirea emoţională se menţin intense in cuplu şi devin permanente.

Endorfinele secretate prin plăcere sexuală prelungită îţi sporesc farmecul personal, îţi amplifică optimismul, echilibrul psihic şi creativitatea.

Ai probleme în fiecare lună? Sindrom premenstrual acut, dureri, lipsă de energie şi nervozitate în timpul ciclului? Continenţa sexuală le rezolvă rapid pe toate, menstruaţia se reduce semnificativ, scapi de neplăceri.

Stresuri, inhibiţii, frigiditate? Continenţa sexuală este o terapie miracol şi în sfârşit orice femeie poate descoperi ce este orgasmul.

Continenţa sexuală în cuplu oferă garanţie pentru sănătate de viaţă lungă. Fortifică sistemul imunitar. În plus îţi asigură stare fizică şi psihică excelentă în timpul sarcinii şi în perioada post-natală.

Veşti bune, insomniile şi migrenele rebele dispar fără urmă dacă practici continenţa sexuală.

Actul erotic fără ejaculare îţi merge drept la inimă. Creşterea gradată a ritmului cardiac în timp ce faci dragoste îţi ameliorează circulaţia sangvină. Corpul este mai bine oxigenat. Arterele se relaxează mai uşor, se dilată treptat şi asta îţi conferă o extraordinară stare de bine.

Continenţa sexuală te conduce de la superorgasm la extaz. Actul erotic devine o meditaţie spontană, o experienţă iluminatoare. Faci saltul de la chimie la alchimie spirituală. Ai parte de o înţelegere superioară a iubirii şi a vieţii. Capeţi acces la dimensiunea sacră a erosului.

0 Comments:

Post a Comment